top of page

Sanjay Singh, R3

“Rotterdam is voor mij een van de eerste plekken waarin ik mij, als persoon, volledig thuis voel. Dit gevoel werd nog meer versterkt met mijn tijd tot nu toe in de Rotterdam Writers’ Rooms. Het gevoel van gezien en begrepen worden, het leren van elkaar, in combinatie met iets zo creatiefs als film, was voor mij een ontzettend mooie ervaring. Ik ben dan ook dolenthousiast om mezelf als scenarist en individu verder te ontwikkelen binnen dit traject!”

BIO

Merlijn Hermsen (hij/hem) woont nu al 4 jaar op Zuid. Hij is een scenarist en filmmaker die op dit moment afstudeert aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Zijn passie ligt bij verhalen vertellen die sociale en progressieve thema's aankaarten op een magische en avontuurlijke manier. Merlijn raakt geïnspireerd door de genres (urban)fantasy en science-fiction, en hij gelooft er dan ook in dat deze genres, die soms worden bestempeld als slechts "puur entertainment", iets moois en betekenisvol kunnen creëren.

 

LOGLINE

In een klein dorp ontdekt een groep tieners een duistere vorm van magie die zich als een onzichtbare kracht door de lichamen van de inwoners heeft verspreid. Terwijl ze proberen de magie te verdrijven, komt het gewelddadige koloniale verleden van het dorp bloot te liggen.

  • click_edited_edited
  • Instagram
  • LinkedIn

Merlijn Hermsen, Speelfilms 

Merlijn Harmsen_edited.jpg

Bekijk andere deelnemers

bottom of page