top of page

Sanjay Singh, R3

“Diversiteit en inclusie in creatieve, inspirerende en krachtige actie. De innovatieve werkpersoonsgeest van Rotterdam is voelbaar in dit project dat duidelijk met veel liefde en toewijding is opgezet om het beste te halen uit verhalenvertellers van allerlei pluimage. Dit alles met als doel om een frisse en constructieve bijdrage te leveren aan het verhalen landschap en de AV-sector in Nederland (en daarbuiten).” 

BIO

Lemba is auteur, scenarist en actrice. Na haar studie aan de Toneelschool Amsterdam en de Webber Douglas Academy in Londen, speelde ze verschillende rollen in het theater en in enkele televisieseries. Na een studie Arabisch en Internationale Betrekkingen - om eens iets heel anders te doen - zwierf ze een aantal jaar de wereld over als digitale nomade voor haar versie van The Endless Summer. Ze schreef over haar reisavonturen en internationale actualiteiten op haar blog https://darkfairyadventures.com/. Na vele omzwervingen vond Lemba haar weg terug naar de culturele en entertainment sector en studeerde zij in 2023 af aan de filmacademie in Keulen, Duitsland, ifs Internationale Film Schule Köln, met een MA in Serial Storytelling (scenarioschrijven voor series). Gevoed door rijke ervaringen en gekke en inspirerende verhalen, draait Lemba's werk om thema's als wereldvreemdheid, dekolonialiteit en menselijke soevereiniteit.

 

LOGLINE

De Sluiswachter - thriller

Wanneer een ethische hacker tijdens een routine klus voor een NGO op financiële fraude en mensenhandel binnen deze organisatie stuit, wordt zij in eerste instantie tot zondebok gemaakt. Om haar naam te zuiveren en haar leven veilig te stellen, vormt ze een onwaarschijnlijk team met een vrijwilligster bij deze NGO. Samen komen ze op een spoor dat voor beide vrouwen ongemakkelijk dicht bij huis ligt.

  • click_edited_edited
  • LinkedIn

Lemba de Miranda, speelfilms

Lemba_edited.png

Bekijk andere deelnemers

bottom of page