top of page

Sanjay Singh, R3

“Ik denk nog steeds terug aan die twee fantastische dagen met RWR en besef hoe vrij ik me voel om mijn diepste gedachten en emoties over dit land te delen. Rotterdam heeft me niet alleen nieuwe vrienden en creatieve partners gebracht, maar ook de schatkist aan verhalen onthuld die ik alleen niet kon vinden. Het voelt alsof deze stad me omarmt met een breder perspectief en me het gevoel geeft werkelijk deel uit te maken van dit kleurrijke weefsel van de samenleving.”

BIO

Issam, acteur en schrijver van Syrische afkomst, woont al acht jaar in Nederland. Zijn schrijfcarrière begon in 2015 met de serie De Kikker. Sindsdien schrijft hij naast het acteren aan diverse films en theaterstukken. Zijn script Sorry Hamlet won in 2020 de Publieksprijs bij Theater Walhalla.
 
Als acteur en schrijver belichaamt Issam een kleurrijk spectrum van creativiteit en passie. Zijn leven en werk draaien om het vormgeven van verhalen en het delen van emoties door middel van kunst.
Een onvermoeibare ontdekker, voortdurend op zoek naar nieuwe expressievormen in de wereld van theater, film en schrijven. Zijn benadering is open-minded en nieuwsgierig, voortgestuwd door een energieke vastberadenheid en ambitie om zijn artistieke horizon te verbreden, variërend van klassieke theaterstukken tot hedendaagse films.  
Zijn doel is niet alleen om een verhaal te vertellen, maar om een boodschap over te brengen, emoties op te wekken en mensen te raken. Issam gelooft in de kracht van kunst om te verbinden, te inspireren en te transformeren.

 

LOGLINE

Eat Chocolate 

Twee Syrische acteurs, op zoek naar vervulde dromen in Europa, gebruiken hun acteervaardigheden om een vriend te redden van zelfmoordgedachten. Hun onverwachte succes als ‘niet-psychologen’ leidt tot een wereldwijd erkend bedrijf dat mensen met depressies helpt. Wanneer een tragisch voorval hun illusie onthult, verdwijnen ze om chocolademakers te worden en een boodschap van hoop te verspreiden.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Issam Almiski, experimental

Issam Almiski.jpg

Bekijk andere deelnemers

bottom of page