top of page

Sanjay Singh, R3

“De Zwaan die Noord met Zuid verbindt, symboliseert voor mij de essentie van Rotterdam Writers’ Rooms. Een thuishaven waar we niet alleen Rotterdamse verhalen schrijven, maar samen bruggen slaan.”
 

BIO

Fer van der Hoff behaalde zijn Master of Arts aan de Erasmus Universiteit in 2019. Als onderdeel van de master studeerde hij regie en scenario aan de San Diego State University. In 2023 maakte Fer met de korte film Koers zijn debuut als regisseur, waarvoor hij terugging naar zijn roots als schipperskind. Koers werd geselecteerd voor de debuut competitie van het Nederlands Film Festival. Fer gelooft in de kracht van films die ons helpen ons te verplaatsen in het perspectief van de ander, waardoor er begrip en verbinding kan ontstaan. Zijn ambitie is om verhalen te vertellen vanuit het perspectief van mensen en groepen in de maatschappij die minder gezien en gehoord worden. Door in ieder uniek verhaal op zoek te gaan naar de universele waarheid streeft Fer naar een beleving die raakt, verbindt en inzichten kan geven aan de kijker.

 

LOGLINE

Wanneer een vriendengroep van vier transmannen door hun tweede puberteit gaat, overwinnen ze samen uitdagingen in hun transitie en volwassen leven en leren ze dat de vrijheid en jezelf zijn niet met instemming van de buitenwereld verkregen wordt, maar in henzelf zit.

Fer van der Hoff, series

Portrait FervdHoff_edited.jpg

Bekijk andere deelnemers

bottom of page